10 Bedste Trampoliner 2020, Billige og Sikreste Trampolin (Købers Guide)

8 og 10 fod størrelser ikke hidse mig op, men den 15 sidefod virkede rigtigt. Hvis du folde den nederste flere inches og holde folden på plads med clips kan du hæve eller sænke den nederste kant af fugtighed telt nemt efter behov, indtil du får det helt rigtige. Hoppe måtte ikke har en fjeder-system, har det elastiske snore, som giver den helt rigtige mængde af bounce til dit barn. Den samme historie er med skabet og hoppe på måtten. “Virkelig prøve at forestille sig at skubbe din mave knap i gulvet,” siger Crouchelli, og fokusere på at lime din nederste del af ryggen på måtten i stedet for overordnet din ryg, hver gang du stykket op. For at få maksimal sikkerhed fra en trampolin, de CPSC hedder du bør kun tillade en person at bruge det på et tidspunkt. Vand trampoliner: Disse er ikke kun nydelse, men en god måde at få en aerob træning.

Nedenfor er et par ideer til at få dig i gang på en idiotsikker børnevenlig rute, der også tegner til at blive sjov for forældre. Dette er et af de få udendørs trampoliner til børn, så du kan efterlade den i din baghave, hvis du ønsker det, selv om jeg vil anbefale dig at flytte det ind i løbet af vinteren. Grunden til det er enkel, hvis der er flere børn i skabet, de kan ende med at hoppe ind i hinanden, og det er noget, trampolin firkantet du ønsker at undgå. Dette er ikke den eneste overraskelse, fordi der er en særlig interaktiv legetøj på denne trampolin. Legetøjet tæller, hver gang dit barn hopper, som kan hjælpe dit barn med at lære om tal og at tælle til 10. Det er en rigtig god idé, fordi der er ingen bedre måde at lære på end gennem spil og sjov.

Orange pumpkins in the garden faded - free stock photo Der er ikke sådan noget som et trygt hjem trampolin, ifølge den Amerikanske Academy of Pediatrics. Den Amerikanske Academy of Pediatrics anbefaler, at trampoliner ikke anvendes i hjemmet, på legepladser eller i skolen. Selv når trampoliner er brugt i gymnastik eller andre kontrollerede sports-programmer, er det vigtigt for mulighed for at holde sig til resten af AAP ‘ s anbefalinger til trampolin sikkerhed. To personer op på trampolinen, mens resten af holdet er på jorden rundt om trampolinen. Skabe er typisk lavet af net-materiale, og surround-trampolin til at forhindre, at de lander på den hårde jord.

Den bedste måde at omgå denne proces er ved at installere en trampolin stigen, som dækker over den side, ligesom med en over jorden pool. I virkeligheden, trampolinspring er perfekte for børn på samme måde, som det er for voksne. Det er en oval trampolin, stor nok til to børn til at bruge det og stabil nok til en voksen til at bruge det også. Det bruger elastiske bånd, der producerer en hoppe, justeret for børn omkring 3 år gammel. Denne kid ‘ s trampolin har et håndtag, så dit barn kan få fat på det i springning. 5 højder på håndtaget, hvilket er ret imponerende. Dette voksnes og barnets trampolin med håndtag er en kombination af en lille trampolin og en trampolin.

Den næste lille indendørs trampolin til børn, jeg ønsker at vise dig, er den firkantede trampolin lavet af Ham. Hvis dine børn ønsker at hoppe, begrænse deres trampolin bruge til at superviseret træning programmer. Stadig, den organisation, der kender børnene vil være børn, og nogle forældre vil ikke agt på advarslen. Derfor bør forældre sørg for, at den midlertidige begrænsning af deres barn vil ikke påvirke deres mentale sundhed. Dette er en anden farverig trampolin, men denne farve kombination, som vil imponere selv de forældre. Dette lille trampolin til børn er meget farverige, som vil gøre dit barn til at falde i kærlighed med det samme. Trampoliner kommer i forskellige størrelser, fra små runde trampoliner til konkurrence størrelsen firkantede trampoliner, og hvilken en du vælger, vil afhænge af dine svar til brugen spørgsmål, og hvor meget plads du har i din værftet. Vi ønskede at købe en stor model, men vi kunne ikke proppe en 17-fods trampolin ind i det lille rum vi tildelt.

Skriv et svar