Giv en mindeværdig gave med oplevelsesgaver

Giv en mindeværdig gave med oplevelsesgaver

Når man har været kærester i et par år, kan det godt begynde at blive svært, at finde på nye gaver at give til hinanden. Man har både givet hinanden tøj, smykker og lækkert lingerie, men vil med tiden gerne kunne give en gave, som er mere overraskende. Her kan det være en god idé, at forære hinanden gavekort oplevelser, som kommer i mange forskellige former. En god begynderløsning er, at give et gavekort til en tur i biografen, hvor I selv kan bestemme, hvilken film der skal ses. Her får I både popcorn og drikkelse med i købet, og kan derfor nyde en hyggelig aften med en god film, uden at skulle blive hjemme på sofaen.

Der er også mange kærestepar, der giver hinanden et gavekort til brunch eller middag på en lækker café. Her kan I forkæle hinanden med overdådige måltider, som der ellers ikke er råd eller tid til at lave i hverdagen. Med sådan et gavekort får I lidt kvalitetstid sammen, og nyder samtidig et godt måltid. Denne type få gavekort oplevelser er derfor også ideelt at give til andre kærestepar, eller til jeres forældre. For forældrene kan det være rart at få en undskyldning for, at lave noget særligt sammen. Man kan i et ægteskab med tiden komme til at glemme at gøre de små ting for hinanden i hverdagen, og oplevelsesgaver er derfor en god måde at få tilbragt noget tid sammen.

Find ekstravagante oplevelsesgaver til de store fødselsdage

Vil du gerne bruge lidt flere penge på en god gave, kan du også finde masser af tilbud på hotelophold som gavekort oplevelser. Disse ophold kan både være inden -og udenfor landets grænser, alt efter hvilket beløb du har til rådighed. Opholdene vil typisk være lidt billigere at købe som oplevelsesgaver, end hvis du købte dem fra hotellerne selv. Det er derfor en rigtig god gave at give til hinanden og til andre, der heller ikke altid har råd til at tage væk for en weekend. Mange af disse hotelophold har også tilknyttet en form for wellness, som giver den ultimative luksuriøse weekend. Wellness er sjældent noget almindelige par har råd til at købe selv, og det er derfor en gave, som langt de fleste vil blive meget glade for.

Hvis du skal til en stor rund fødselsdag, et bryllup eller en anden stor fejring, må du godt give en oplevelse udover det sædvanlige. Her har du nemlig mulighed for, at rykke ved fødselarens grænser, og udfordre dem lidt mere. En tur i en luftballon er for eksempel en gave, som man sent glemmer. Det er igen en oplevelse, som de færreste giver sig selv på en almindelig weekend, og det passer derfor perfekt som gave til den runde fødselsdag eller brylluppet. Her kan det nygifte par få sig en oplevelse for livet, som med garanti sender adrenalinen i omdrejninger. Denne oplevelsesgave vil derfor blive husket med glæde i mange år fremover.

Skriv et svar